Despre Bystronic

Bystronic Laser  S.R.L.

Bine aţi venit la Bystronic Laser  S.R.L.

Bystronic Laser srl cu sediul în Braşov este Centrul Bystronic de recondiţionare a maşinilor de tăiat cu laser, precum şi reprezentanţa pentru vânzare şi service a grupului Bystronic.

Profil şi cifre cheie

Bystronic este un furnizor mondial de vârf de soluţii de înaltă calitate pentru prelucrarea tablei. O atenţie deosebită este acordată procesului de automatizare a întregului flux de materiale şi date din lanţul de procese de tăiere şi îndoire. Portofoliul de produse cuprinde sisteme de tăiere cu laser, prese de îndoit tip abkant, precum şi soluţii de automatizare şi software corespunzătoare. Iar oferta este completată de o gamă cuprinzătoare de servicii.

Profil şi cifre cheie
Management

Management

Bystronic este un partener de încredere în ceea ce priveşte inovaţiile de înaltă performanţă, expertiza pe plan local şi service-ul excelent. Suntem întotdeauna alături de clienţii noştri. De aceea, le câştigăm încrederea şi le oferim siguranţă. Best choice este promisiunea noastră. Acest lucru se aplică atât în cazul membrilor echipei de management din cadrul Bystronic Group, cât şi al fiecăruia dintre angajaţii noştri de la nivel global.

Istoria Bystronic

Numele Bystronic a apărut prima dată în 1964, când Bystronic Maschinen AG a fost fondată în Bützberg. Compania era specializată în procesarea sticlei. Numele companiei este o combinaţie formată din numele celor trei fondatori Byland, Schneider, şi Trösch.

Istoria Bystronic
Best choice

Best choice

Best choice este promisiunea noastră pentru clienţi. De aceea, efectuăm zilnic reevaluări ale soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim, precum ale angajaţilor noştri activi de la nivel global. Prin aplicarea acestui principiu, îi ajutăm pe clienţii noştri să ajungă în vârful competiţiei.

Declaraţie privind protecţia datelor

Site-ul web Bystronic utilizează componente externe care pot fi utilizate pentru a colecta date privind comportamentul dumneavoastră şi caracteristici pentru reţelele sociale. Declaraţie privind protecţia datelor